Referenser

Jag har sedan många år i mina olika yrkesroller använt mig av Bengt som leverantör av ljud och film för såväl egen som kunders räkning. Bengt är noggrann, kreativ och snabb. Han är lyhörd och har lätt för att förstå en idé och överföra den till relevant kommunikation. Bengt är professionell och håller alltid deadlines, dessutom är han kul att jobba med. Jag kan varmt rekommendera samarbete med Bengt Streuli.

Christer Paulsson

Entreprenör, Chef för Forget Foundation, fd VD Kullaflyg och Sverigeflyg

Bengt Streuli är proffs ut i fingerspetsarna. Ingen är så bra på att improvisera Och lösa sina speaker uppdrag som han.
I över 10 år har ”Bengan” medverkat på Vallåkraträffen, vi hoppas på många år framöver med honom. Han löser allt från enskilda intervjuer, till parader och prisutdelningar perfekt.

Per Östman

Vallåkraträffen, Excelsus Media AB

Bengt Streuli är en otroligt effektiv och professionell yrkesman. Inte sällan överraskar Bengt med leveranser som överträffar höga förväntningar kvalitativt – alltid innanför beslutade kostnads- och tidsramar. Bengt kan samverka med alla sorters människor, är lyhörd men har samtidigt stor integritet. Med stort hjärta och engagemang tar han sig an svåra uppgifter, ingenting är omöjligt för denne noggranne, humoristiske och glade skåning!

Per Blomlöv

VD och entreprenör, R.O.O.M

Bengt och Streuli Ljud & Film AB erbjuder det bästa inom branschen. Efter snart 30 år i ljud och inspelningssammanhang har jag passerat ett antal studios genom åren och det Bengt erbjuder är det främsta inom teknik och bemötande. Bengt är flexibel, öppen och alltid på gott humör, med ett unik proffesionellt kunnande i botten. Har rekommenderat Bengt och hans bolag till producenter över hela Sverige genom åren och SAMTLIGA har varit oerhört imponerade av det Bengt levererat, ”ljudkvalitet , kunnande, humor, snabbhet ” är ord som präglat deras kommentarer. Så behöver du en pålitlig och högkvalitativ leverantör av ljud i alla dess former kan jag bara varmt rekommendera Streuli Ljud & Film AB.

Fredrik Dolk

Skådespelare, speaker sen snart 30 år